Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

 

De Welsh Springer Spaniel Club maakt zich sterk voor een gezonde en rastypische Welsh Springer Spaniel.

OP DRINGEND ADVIES VAN DE RAAD VAN BEHEER ZIJN ALLE WSSC ACTIVITEITEN, TOT NADER ORDER, AFGELAST  I.V.M. HET CORONAVIRUS. 

 

Bree
  
Alle nesten die op de Pupinfolijst van de Welsh Springer Spaniel Club staan voldoen aan de regels van het WSSC fokreglement. Daarin worden strenge eisen gesteld ten aanzien van het welzijn van de moederhond, de gezondheid en het uiterlijk van de fokdieren. Zowel de algemene eisen van de Raad van Beheer als extra, ras-specifieke eisen zijn in het fokreglement opgenomen. Wie een Welsh Springer Spaniel koopt, wil immers een gezonde, karaktervolle hond met het uiterlijk en temperament dat bij dit ras past. Een nest dat niet op de Pupinfolijst staat, is dus niet volgens de regels van de WSSC gefokt.
 
Garantie geven op levende wezens is onmogelijk. Wél geeft de WSSC nieuwe eigenaars de garantie dat een pup van de Pupinfolijst op een zo zorgvuldig mogelijke wijze is gefokt en dat de ouderdieren aan alle kwalificaties voldoen. In het kader van transparantie voor leden, toekomstige Welsh Springer eigenaars en andere geïnteresseerden, staan alle gezondheidsuitslagen van ouderdieren op deze website.
 
De actieve Welsh Springer Spaniel Club en de fokkers geven aan nieuwe eigenaars van een pup een lidmaatschap voor het eerste jaar cadeau. Met dit lidmaatschap ontvangt u een jaar lang het clubblad ‘de welsh springer’ en kunt u deelnemen aan al onze activiteiten, zoals de wandelingen, trimworkshops en de familiedag.
 
Vragen? surf door deze website of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 
 
 
 
 
 
 
FB FindUsOnFacebook 144

Schijnwerper

Alle activiteiten afgelast wegens Coronavirus!

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers