Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

 

 

 

PUZZEL- EN DETECTIEWORKSHOP

Elke hond houdt van snuffelen en zeker een Welsh wil graag met zijn neus aan de slag! Wilt u leren hoe u uw Welsh mentaal kunt uitdagen en zou u graag meer willen weten over verschillende vormen van neuswerk? 

Bij detectie leren we de hond om een specifieke geur te zoeken en ons te vertellen waar de betreffende stof zich bevindt (verwijzen). Tijdens de workshop zal worden uitgelegd hoe we een hond een stof kunnen leren verwijzen en gaan we uitgebreid aan de slag om onze Welshjes de beginselen van detectie te leren.

Ook gaan we met puzzels en allerlei huis-, tuin- en keukenmaterialen zoekspelletjes voor de hond doen. Hierbij zal worden uitgelegd hoe een puzzel moet worden opgebouwd en hoe je het uitdagend houdt voor de hond en de moeilijkheidsgraad kunt verhogen.

Jaarlijks wordt er een puzzel- en detectieworkshop georganiseerd. Er is plaats voor maximaal 8 deelnemers. U kunt zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het geldbedrag kunt u direct na inschrijving overmaken op IBAN nr. NL05 RABO 0351 4048 72  t.n.v. de Welsh Springer Spaniel Club te Harmelen, o.v.v. ‘Puzzel- en detectieworkshop’ en uw naam. Opgave is pas definitief wanneer het inschrijfgeld ontvangen is.

Locatie:           Hondenschool ‘Wereldhond’, Oosteinderlaan 64 in Hillegom

Aanvang:         13.30 uur   (einde rond 16.30 uur)

Kosten:           € 25,00 inclusief koffie/thee en gebak

Indien u vragen heeft, kunt ook bellen 06 - 28835925 (Linda Vermaas)

 

Detectie