Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

  mg 3177

 

25 maart 2018: Wandeling Zuid-Limburg 

Naar aanleiding van een veelvuldig verzoek om een wandeling te organiseren in het zuiden van ons land, heeft een van onze leden een prachtige wandeling voor ons uitgezocht. De wandeling begint in Terlinden, bij De Zeute Aarbei ( www.dezeuteaardbei.nl ) en zal dan ruim 10 kilometer door het Limburgse heuvellandschap kronkelen. Na afloop is ook hier de gelegenheid een hapje te eten en honden zijn welkom. Halverwege wordt er in Heijenrath, bij Gasterij De Zegelskoƫl, een koffiepauze ingelast. Op de website www.wandelgidszuidlimburg.com, route 349 (Reijmerstok 10,6 km) kun je de wandeling bekijken.
Let op: deze wandeling is qua afstand en zwaarte van terrein (heuvel op, heuvel af) alleen geschikt voor geoefende wandelaars.
 
Samenkomen op de parkeerplaats brasserie De Zeute Aarbei om 11.00 uur. Mocht u onverhoopt iets later arriveren, graag dit doorgeven aan Sylvia van Nijnatten, tel. 06-30728302.
 
Adres De Zeute Aardbei: Provincialeweg 5-A, 6255 NV Noorbeek (buurtschap Terlinden)
 
Routebeschrijving komende uit de richting Eindhoven:
De A2 volgen tot voor Maastricht. U neemt vervolgens de afslag N2 (Cadier en Keer, Maastricht Centrum-Zuid), u rijdt de rechter tunnelbuis in. Denk aan uw snelheid, in de tunnel wordt geflitst!! In de tunnel neemt u de afslag 54, de N278 (Cadier en keer). Nadat u de tunnel hebt verlaten, slaat u rechtsaf N278 richting Cadier en Keer/Vaals. U rijdt vervolgens alsmaar rechtdoor. U rijdt door Cadier en Keer, langs het Amerikaanse kerkhof, door Margraten. Even buiten Margraten, rechts afslaan de N598 (Reijmerstok, Noorbeek, Slenaken) volgen. U passeert Reijmerstok. Na ongeveer 3,5 km treft u aan de linkerkant brasserie De Zeute Aardbei aan.
 
Vragen over wandelingen? Neem contact op met Maaike Groot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schijnwerper

Beste WSS 2017: Autumn Gold from Kind of Magic

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers