Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

  mg 3177

 

18 februari 2018: Wandeling in Baarn 

De wandeling in de tuinen van Kasteel Groeneveld is altijd populair en daarom gaan we hier in 2018 ook weer wandelen.
De honden mogen loslopen in het mooie landschapspark naast het kasteel. De wandeling is niet geschikt voor pups. Na de wandeling is er de mogelijkheid om in het restaurant bij het kasteel wat te eten of drinken. De honden zijn hier ook welkom.
Verzamelen: Parkeerterrein Kasteel Groeneveld om 12.00 uur
Groeneveld 2
3744ML Baarn
Routebeschrijving:
Vanaf de A1 neemt u afslag Baarn-Noord/Soest. Bij de rotonde de afslag naar kasteel Groeneveld nemen.
 

25 maart 2018: Wandeling Zuid-Limburg 

Naar aanleiding van een veelvuldig verzoek om een wandeling te organiseren in het zuiden van ons land, heeft een van onze leden een prachtige wandeling voor ons uitgezocht. De wandeling begint in Terlinden, bij De Zeute Aarbei ( www.dezeuteaardbei.nl ) en zal dan ruim 10 kilometer door het Limburgse heuvellandschap kronkelen. Na afloop is ook hier de gelegenheid een hapje te eten en honden zijn welkom. Halverwege wordt er in Heijenrath, bij Gasterij De Zegelskoƫl, een koffiepauze ingelast. Op de website www.wandelgidszuidlimburg.com, route 349 (Reijmerstok 10,6 km) kun je de wandeling bekijken.
Let op: deze wandeling is qua afstand en zwaarte van terrein (heuvel op, heuvel af) alleen geschikt voor geoefende wandelaars.
 
Vragen over wandelingen? Neem contact op met Maaike Groot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schijnwerper

Beste WSS 2017: Autumn Gold from Kind of Magic

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers