Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

  mg 3177

zondag 30 april 2017: Wandeling in Zeewolde

Zondag 30 april gaan we wandelen in Zeewolde. We starten vanaf Gildenveld 8 (kantorencomplex Het Drieluik). Hier is een grote parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid. We verzamelen om 12.00 uur op deze parkeerplaats (Gildenveld 8, 3892 DG Zeewolde).
De honden mogen los zodra we de eerste laan hebben bereikt. De wandeling is door het bos. De wandeling duurt circa 1,5 uur en is daarom niet geschikt voor pups.
Na de wandeling is het mogelijk om een kopje koffie, thee of iets fris te gebruiken in de kantoortuin van Het Drieluik aan de Gildenveld 8. Margriet zal ook wat artikelen van de winkel hebben liggen om te verkopen. Als u iets speciaals wilt kopen uit de winkel dan wel graag even van tevoren aangeven, dan zorgt Margriet dat het voor u aanwezig is. Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-50843987.

zondag 21 mei 2017: Wandeling op de Veluwe

Ook dit jaar wandelen we weer op de Veluwe, bij ‘De Renderklippen’. De naam Renderklippen betekent op en neer gaande heuvels, wat verwijst naar de stuifduinen in het gebied. Naast stuifduinen bestaat het landschap uit heide en gemengd bos. Ada van Dam is hier goed bekend en begeleidt de wandeling door dit mooie gebied.
We verzamelen vanaf 10.15 uur op het parkeerterrein bij Uitspanning de Schaapskooi. De wandeling begint om 10.30 uur.
Adres: Uitspanning de Schaapskooi, Elburgerweg 31, 8181EM, Heerde
Routebeschrijving:
Komend vanuit de richting A28:
Neem afslag 't Harde. Einde snelweg slaat u de Eperweg richting Epe/Heerde op. Na ongeveer 4 km slaat u linksaf de Zuidweg op (onderaan de Woldberg). Na ongeveer 7 km slaat u rechtsaf de Elburgerweg op (tweede afslag op de Zuidweg). Na ongeveer 4 km aan de rechterkant ziet u een kiosk. Links van de weg kunt u al parkeren. U kunt ook de zandweg naast deze kiosk oprijden om vlak bij de Schaapskooi te parkeren.
Komend vanuit de richting A50:
A50 volgen richting Heerde. U neemt afslag 28 Heerde Zuid. Einde snelweg slaat u de Eperweg op richting Heerde centrum. In het centrum slaat u linksaf de Elburgerweg op (tegenover de Rabobank, langs de Q8 benzinepomp). Na ongeveer 4 km ziet u aan uw linkerhand een kiosk. Aan de rechterkant van de weg kunt u parkeren.
 
Vragen? Neem contact op met Maaike Groot, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schijnwerper

Beste WSS 2016: Inma's Zig Zag

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers