Welsh Springer Spaniel Club Nederland

Rasvereniging erkend door de Raad van Beheer

Elk voorjaar organiseert de WSSC een Familie- en Nakomelingendag. Deze dag bestaat uit twee delen. Ten eerste is het een leuke dag voor heel het gezin. U heeft de gelegenheid om andere leden te ontmoeten en deel te nemen aan verschillende activiteiten. Onder deskundige begeleiding kunt u uw hond laten kennismaken met agility. Ook kunt u samen met uw Welsh Springer een korte jachttraining volgen. Als u advies kunt gebruiken op het gebied van vachtverzorging, kunt u bij onze ervaren trimsters terecht. Voor advies wat betreft gedrag, is onze eigen gedragsdeskundige aanwezig. Het WSSC winkeltje en een loterij zijn ook altijd aanwezig. 

Ten tweede worden alle Welsh Springers tussen circa 1 en 2 jaar oud door een keurmeester beoordeeld. De eigenaren, fokkers en eigenaren van vaderhonden ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging. We hopen natuurlijk complete nesten op deze dag te hebben, zodat een goed beeld verkregen kan worden van de vererving van de kwaliteiten van de ouderhonden en de ontwikkeling van de pups.

In 2018 vindt de Familiedag plaats op 3 juni in Arnhem. We zijn te gast bij de KC Arnhem. Adres: Drielsedijk 15a, 6842 HJ, Arnhem. De dag start om 10.00 uur en eindigt om circa 16.00. U bent welkom vanaf 9.45 uur. 

Honden die in aanmerkingen komen om gekeurd te worden (geboren tussen 1 juli 2016 en 30 juni 2017) hebben een uitnodiging ontvangen. Geen uitnodiging ontvangen maar u denkt dat uw hond wel in aanmerking komt en u wilt graag komen? Neem dan contact op met het bestuur.

 

Familiedag 2014 Hannie Timmerman 3

 

DWSaug12-Welsh Springer Nakomelingendag21.v.Berkenstein.FotoG.Waanders - Copy

Heeft u nog vragen? Dan kunt u die stellen bij Maaike Groot (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-47546602).

 

Met dank aan onze sponsor voor de Nakomelingendag: Biofood!

 

BIOFOOD natuurlijk het beste 1 

 

Schijnwerper

Beste WSS 2017: Autumn Gold from Kind of Magic

Brochure WSSC

Hier downloaden:
Brochure
De Welsh Springer Spaniel –
het ras, de aanschaf
en de rasvereniging

Informatie pupkopers

Hier downloaden:
Informatieblad voor pupkopers